KARMEN Software

KARMENstudio sin algoritme er en av verdens MEST AVANSERTE videoanalyseløsning for akvakultur.

Vi kombinerer tre tilnærminger til programvareutvikling og videoanalyse som gjensidig støtter hverandre og gir de mest nøyaktige dataene.

Maskinlæring og nevrale nettverk

KARMEN programvare ble trent av erfarne akvakulturinspektører. Vi kombinerte kraften til programvare med menneskelig kunnskap for å lære algoritmen vår til å analysere videoer med enestående presisjon og hastighet.

Kunstig intelligens

En kraftig AI-algoritmekjerne ble bygget i et vitenskapslaboratorium - den ble brukt til å analysere bilder for vitenskapelige formål. Takket være de forskjellige applikasjonene ble den sterkere og mer presis og den er nå i stand til å løse noen av de mest komplekse problemene innen bildebehandling.

Fysisk modellering

Mange problemer med romposisjonering, formgjenkjenning og andre utfordringer innen videoavbildning kan ikke løses ved å bruke utelukkende AI eller ML. De krever avanserte matematiske og fysiske modeller. Å kombinere kompleks kalkulus med AI og ML er det som gir programvaren vår en stor fordel i forhold til løsninger som bare bruker AI og / eller ML. Vi brukte mye tid på å komme til bunnen av problemer for å komme opp med de kraftigste og mest praktiske løsningene.
Hvis du vil vite alle detaljene angående programvaren vår, kan du laste ned vår white paper og lære alt om egenskaper og funksjoner.
Download pdf

Priser

KARMENstudio er en ABONNEMENTSTJENESTE
Ta kontakt med vår salgsrepresentant eller be om DEMO