Vår historie

KARMENstudio er et produkt av KARMENsolutions-gruppen


 • Databasen med våre egenutviklet algoritmer har et stort potential for å fremme vitenskap og virksomhet gjennom mer presise og raskere bilde- og videobehandlingsfunksjoner.


Om KARMENstudio-teamet

Vi er et team av ambisiøse forskere, erfarne programvareutviklere og nysgjerrige gründere som jobber sammen for å gi de mest nøyaktige, ambisiøse og UX-vennlige video- og bildebehandlingsprogramvareløsningene og forbedre forretnings- og vitenskapelige forskningsresultater.
Ana Bedalov
CEO & Founder
Saša Kijuk
Head Scientific Officer
Marko Kovač
The Executive Advisor
Leo Petrović
Sales manager
Olav Larnes
Sales manager for Norway
Sanja Katušić
Social Media Designer

Vårt kontor

 • Du finner oss i Kaštela, en sjarmerende by nær Split, Kroatia; hvor vi nyter det beste fra begge verdener – en rik middelhavslivsstil og fartsfylt og spennende arbeid.

Vår profesjonelle ID

 • Innovasjon
  Vi har laget mer enn 230 tilpassede bildeanalysealgoritmer for et bredt spekter av komplekse bildestrukturer og beregninger, inkludert avanserte løsninger for det vitenskapelige samfunnet.
 • Holistisk tilnærming
  Vår opplæring og erfaring inkluderer felt som fysikk, datavitenskap, statistikk, modellering, maskinlæring, automatisering, instrumentdesign og optimalisering. Dette gjør at vi kan kombinere flere tilnærminger og teknikker når vi løser problemer.
 • Hands-On
  Vi gjør vårt beste for å forstå problemene dypt og deretter utvikle de mest elegante, anvendelige, brukervennlige og nøyaktige løsningene.